Coevorden – Jeroens Clan staat vrijdag 7 oktober op het podium in De Fabriek van Theater Hofpoort. Tijdens de onlangs gehouden seizoenspresentatie voor Vrienden van Theater Hofpoort en sponsors maakten de Brabantse jongens met een grote bek al indruk.

Het cabarettrio Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Zij gooiden tijdens de finale van het Leids Cabaretfestival 2018 hoge ogen. “De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jongens kunnen niet alleen Brabant, maar heel Nederland tot hun thuis maken”, oordeelde de jury. Dat doen ze met hun avondvullende debuut ‘Tere zieltjes’, een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen.

Er zijn twee soorten mensen: sneue, bange lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen en mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan.”

De voorstelling in De Fabriek aan de Sint Jansstraat begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382.

Foto: Merel van Dooren.