Dalen – Autobedrijf J. Hoiting, hoofdsponsor van vv Dalen, werd vandaag verrast met een nieuw uittenue van Dalen 1. Dit tenue is speciaal ontworpen vanwege het honderdjarig bestaan van het familiebedrijf. Dalen 1 droeg dit tenue tijdens de wedstrijd van vandaag tegen LAC Frisia. Dat bleek succesvol, want Dalen won met 1-0. Dalen mag nu in de nacompetitie strijden om een plaats in de eerste klasse.

Voorafgaand aan deze wedstrijd was er een speciale brunch voor alle sponsoren. Voorzitter Martijn Heerkes: “Als dank aan alle sponsoren omdat ze in coronatijd de voetbalvereniging trouw bleven.” René Brand, voorzitter van de commerciële commissie, blikte terug op honderd jaar Hoiting en tien jaar hoofdsponsorschap van VV Dalen. Ook de selectie van Dalen 1 had een verrassing voor eigenaren Johan en Inge de Ridder-Hoiting. Aanvoerder Tijmen Venhorst bood een barbecue aan. Johan de Ridder reageerde: “Wij vinden het super dat jullie dit zo doen. Het sponsorschap hebben we in de afgelopen tien jaar met heel veel plezier gedaan.”

Tijdens de brunch werd ook sponsor Harry Renting BV bedankt voor het sponsorschap gedurende negen jaar. Restaurant De Baander neemt dit sponsorschap over.  Gedurende de dag was er muziek van Pure Sound en zanger Harry Snijders trad na de wedstrijd op.

Het complete verslag is hier te lezen. Een fotoserie is te bekijken via deze link.

Bron: vv Dalen; foto’s: Dianne Zandbergen.

Zie ook:

Autobedrijf J. Hoiting bestaat een eeuw