Regio – Wat wil je voor je kind? Wat is het allerbelangrijkste? Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn veel manieren om je pittige puber te bereiken en hen de steun te geven die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Tijdens een onlinemasterclass ‘Steun je Puber (en heb het zelf ook nog een beetje leuk)’ van Femke Wester kijken de deelnemers naar hoe het brein van een puber werkt (qua hormonen, hersenontwikkeling, biologie) en wat zijn of haar basisbehoeftes zijn, neem je je eigen wensen en puberirritaties onder de loep en krijg je een stel praktische tips om het thuis én relaxed te houden én je puber de steun en opvoeding te kunnen bieden die ze (ondanks dat ze het tegendeel beweren) nog nodig hebben.

Aanmelden

Doe je mee? Geef je dan op voor de masterclass op dinsdag 9 maart vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekcoevorden.nl. Na aanmelding wordt een mail met een link voor Teams gestuurd om de masterclass bij kan wonen.