Gees – De mini-weekmarkt in Gees, jaarlijks in juli en augustus, gaat dit jaar niet door in verband met de coronacrisis. De ondernemers in Gees bedachten een alternatief: ‘Koop Lokaal Gees’.

Op dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur bieden de vele deelnemers hun waren aan. De laatste ‘Koop Lokaal Gees’ is op dinsdag 25 augustus. Vandaag, dinsdag 18 augustus, waren er veel bezoekers. Het weer was wat aangenamer dan afgelopen week, zodat het goed toeven was in Gees. Op de vele locaties was het gezellig.

Deelnemers

De deelnemers zijn Miss TuinBoon (bloemen, cadeaus, groenten, pluktuin), IJssalon Talenti, Carla’s Haarmode Gees, Boerderijwinkel ‘t Zwien (eerlijk varkensvlees, droge worst), Geeser Waag (kaas, vlees, jam, speciaalbier, Spaanse wijn, ambachtelijke koffie), De Stoetebakkers Brood, Koek en Banket, Just-British (Engels antiek en curiosa), De Oude Steeg (brocante), imkerij De Iemhof, Andri (wolvilten en ecoprint), De Potstal (keramiek), De Kebof (interieurwinkel en tuinmeubels), Koops groente en fruit, Atelier Na-Iem (handgemaakte dameskleding en sieraden), Avontuurlijk Gees (jeepsafari’s), Thor-Heste Huifwagenrecreatie (koffie thee, fuchsia’s), Kunstwinkel Goringbos (schilderijen en beelden), Imkerij Zoemzoem, familie Oosting (eieren en uien), familie Mulder (eieren) en De Bosrand (tomaten, fuchsia’s).