Coevorden – De activiteiten tijdens Ganzenmarkt 2020 op maandag 9 november worden aangepast. Gezien de huidige omstandigheden en de onzekerheid over de duur van de overheidsmaatregelen heeft het bestuur van Stichting Ganzenmarkt dat in goed overleg met de diverse organisaties besloten.

Geen verkiezing

De verkiezing van de Miss en Mini-Miss Ganzenhoedster en de Mini-Mister zijn afgelast. Derhalve gaat ook het drijven van de ganzen niet door. In overleg met de ouders is besloten dat de huidige Miss Ganzenhoedster Natalie Massa, Mini-Miss Norah Wessel en Mini-Mister Shahin Sanli tot 8 november 2021 Stichting Ganzenmarkt Coevorden blijven vertegenwoordigen.

Horeca

De horecabedrijven in Coevorden zullen met inachtneming van de dan geldende coronarichtlijnen aandacht schenken aan Ganzenmarkt 2020.

Kermis

De kermis wordt ieder jaar door Corrie Spelbrink georganiseerd. Hij gaat in overleg met de gemeente Coevorden om de kermis het tweede weekend van november te laten doorgaan. Zowel in de attracties als op het kermisterrein worden diverse maatregelen getroffen conform de richtlijnen. De kermis duurt van woensdag 4 tot en met maandag 9 november.

Jaarmarkt/koopzondag

De jaarmarkt en koopzondag gaan in aangepaste vorm door.

Foto: dit drietal blijft Coevorden vertegenwoordigen tot volgend jaar november.