Coevorden – Na twee coronajaren kon deze week de 30ste editie van het Ganzentoernooi van Bowlingvereniging Coevorden weer worden gehouden. Dat vond plaats op dezelfde locatie, maar nu in het nieuwe Plaza Sportz, het voormalige Racket- & Bowlingcentrum op sportpark Klinkenvlier, dat net weer open is.

Van woensdag tot en met zaterdag vonden in de avonduren de voorrondes plaats. er was veel animo, want die waren snel volgeboekt. Vandaag, zondag 13 november, stonden de halve en hele finale voor de twaalf beste teams op het programma. Deze teams waren Pin Kings, The Flintstones, Gootgooiers, Fanclub Hans Habing, De Grootjes, The Michaels, CSVC zaal 2, Roekoeteam, Kapsalon Mooi, Reservebengels, Hakken over de sloot en De Frezers.

De deelnemers kwamen vanaf 12.00 uur in actie. Voor deze dag werden de eerder behaalde scores op nul gezet. De zes beste teams, waarbij de scores uit de halve finales wel meetellen, gingen door naar de finale. De hoofdprijs is 100 euro. Het team The Flintstones werd winnaar. Daarna was de rangschikking: 2. Pin Kings, 3. Fanclub Hans Habing, 4. Gootgooiers, 5. The Michaels, 6. Kapsalon Mooi.

Alle informatie over het toernooi en alle resultaten staan op de website van de Bowlingvereniging.