Emmen – Dit seizoen staat Amasus op de linkermouw van het FC Emmen-shirt. Het fullservice zeescheepvaartkantoor uit Delfzijl is een sponsorovereenkomst aangegaan voor één seizoen.

Eric Vonk, directeur bevrachting van Amasus: “Met het sponsorschap bij FC Emmen willen we een verbinding creëren tussen de Groningse havens en Drenthe.” Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen: “Amasus is een prachtig bedrijf met een mooie visie voor de Drentse industrie. We zijn blij en trots dat we dit seizoen met Amasus op de mouw in de Eredivisie mogen spelen.” Amasus Shipping houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met de bevrachting en totalshipmanagement voor de schepen binnen haar vloot. De vlootsamenstelling is sinds 2006 gegroeid van vijftien naar tachtig schepen in 2022.

Verkoop nieuwe kleding

De verkoop van de nieuwe wedstrijdkleding van FC Emmen start woensdag 3 augustus in de pop-upstore van de club in het winkelpand aan de Picassopassage 31. Daar is alle nieuwe wedstrijdkleding en casual kleding te koop en is er uitverkoop van de zomercollectie van NUVER. Het winkelpand is ter beschikking gesteld door projectontwikkelaar Peter van Dijk, tevens businesspartner van de club.

Het bedrukken van wedstrijdkleding met rugnummers is mogelijk in de pop-upstore. Ook het bedrukken van namen van de spelers is mogelijk. Voor andere namen is er een wachttijd van één werkdag, ook die zijn te bestellen in de winkel. De winkel is open op woensdag 3 en 10 augustus van 11.00 tot 17.00 uur, donderdag 4 en 11 augustus van 11.00 tot 20.00 uur, vrijdag 5, dinsdag 9 en vrijdag 12 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag 6 augustus van 9.00 tot 17.00 uur, maandag 8 augustus van 13.00 tot 17.00 uur.