Oosterhesselen – Muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen houdt zaterdag 11 maart de Klaverblad Drive-Inshow. Alle muzikanten van de vereniging doen mee aan dit concert. Het concert in sporthal De Goorn, die wordt omgetoverd in een concertzaal, begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Dat zijn schoolorkest Muziekmaatjes van basisschool De Woert, twee opleidingsorkesten van Excelsior Oosterhesselen en Crescendo Sleen, de jeugdslagwerkers, de slagwerkgroep en de fanfare.

In Muziekmaatjes spelen enthousiaste kinderen uit groep 5. Zij krijgen een jaar lang een gratis lidmaatschap bij Excelsior aangeboden. Dirigent Janny Kruimink brengt hen de beginselen van het bespelen van een instrument bij. De twee opleidingsorkesten staan onder leiding van dirigent Wilfred Grootenhuis. De jeugdslagwerkers en slagwerkgroep worden geleid door instructeur Gerrit Reijnders en de dirigent van de fanfare is Pieter Bosma. Al met al zijn er zo’n 95 muzikanten te horen.

Thema

Excelsior gaat vooruit, de toekomst in. Met mooie stukken die de tijd van nu aangeven, met muziek die een drive heeft. Daarom heeft de concertcommissie het concert het thema ‘Drive-in’ meegegeven. Het concert wordt gepresenteerd door het duo dj Ruben en dj Leonie.

Tijdens de avond is er een verloting, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Kaarten

Een toegangskaart kost 8 euro, basisschoolkinderen mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn te koop via www.excelsioroosterhesselen.nl en bij Spar Robben aan de Burgemeester De Kockstraat in Oosterhesselen.