Erm – Recreatiepark Het Ermerstrand staat tot maandag 17 augustus in het teken van ‘Wij zijn tijdloos’. De laatste weken van Tijdloos zijn bijna uitverkocht.

Evenementenbedrijf ID&T uit Amsterdam -oprichter van onder andere Mysteryland, Q-dance en Welcome to the future- zorgt voor de invulling. Er zijn vele outdooractiviteiten, workshops, kunst en spirituele sessies. Alle activiteiten worden in kleine groepen gehouden. De activiteiten zijn verspreid over het gehele terrein. Voorbeelden van de activiteiten zijn zwemmen, suppen, floatyoga, varen, waterskiën, beachvolleybal, jeu de boules, treasure hunt, meditatie en zandlezen.

Het Ermerstrand is sinds vrijdag 10 juli niet meer openbaar toegankelijk. Het is wel mogelijk om een dagkaart te kopen bij de ingang. De waterskibaan is tot 17 augustus alleen open voor campinggasten en abonnementhouders.

Alle informatie over boekingen, het programma en de coronamaatregelen staat op de website ‘Wij zijn tijdloos’. Het laatste nieuws staat steeds op Facebook.