Regio – De ANWB houdt weer de verkiezing van ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. De verkiezing bestaat uit twee delen: het leukste uitje van Nederland en het leukste uitje van de provincie. Er kan vanaf nu worden gestemd. Dat kan in beide categorieën, maar ook kan worden gestemd in één categorie.

Onder de stemmers met een afgeronde deelname wordt vijf keer een dagje uit (vijf tickets naar keuze per gezin) verloot na afloop van de verkiezing.

Plopsa Indoor

In Drenthe behoort Plopsa Indoor Coevorden in Dalen tot de genomineerden. Ook staat Geopark de Hondsrug, waarvan Coevorden deel uitmaakt, in het lijstje.

Bij de landelijke nominaties behoren Wildlands Aventure Zoo Emmen en Attractiepark Slagharen tot de genomineerden. Een deskundige jury heeft de genomineerden per provincie bepaald aan de hand van diverse criteria zoals sfeer, klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteitverhouding.

Stemmen kan via DEZE LINK. Meer informatie en een lijst van alle landelijke en provinciale genomineerden staan op de website van de ANWB.

Foto: Plopsa Indoor Coevorden.