Coevorden – Het is aanstaande woensdag, 27 oktober, tijd voor de laatste Welkom op Woensdag: WoW! in De Fabriek van Theater Hofpoort.

Dan treedt Erik Neimeijer met ‘A sincere tribute to Willie Nelson’ op. De voorstelling begint om 20.15 uur. De entree kost 10 euro, inclusief bitterbal na afloop. Ruwe bolster, blanke pit, gitarist (Bökkers/The Kapsones) en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87-jarige Nelson is één van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd. Het is een soloprogramma, sfeervol gearrangeerd, waarbij Erik zichzelf begeleidt op piano en gitaar. Het decor bestaat uit schilderijen die Neimeijer speciaal voor deze voorstelling zal maken.

Kaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl. Voor de voorstellingen van Theater Hofpoort is de theaterkassa in De Fabriek aan de St. Jansstraat 4 elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend.

Voor vrijdag 29 oktober staat Martine Sandifort met ‘Namasteetjes’ op het programma, maar die voorstelling is reeds uitverkocht.