Dalen – De eerste zomeravondmarkt in Dalen na 2019 een feit. Door corona konden de markten de twee voorgaande jaren niet plaatsvinden. Het was woensdagavond een drukte van belang op de markt.

Dit jaar zijn er nog twee zomeravondmarkten: op woensdag 3 en 10 augustus van 18.30 uur tot 21.30 uur. De kramen staan in de Hoofdstraat en op de Waag. Vanavond speelde de band Retro muziek uit de jaren zestig en zeventig. De band bestaat uit zanger/gitarist Roel Luchies (The Scandals), gitarist Harry Kieft (Yolly Strings) en toetsenist Henk Stevens en drummer Harry Sommer (De Zamora’s). Voor woensdag 3 augustus staat Margaretha Kleine op het programma en Trekhawk komt op woensdag 10 augustus.

Kindermarkt

Na deze serie van drie markten is er op woensdag 24 augustus weer een markt voor kinderen. Kinderen tot en met 15 jaar mogen hun spulletjes verkopen op en rond het plein voor de kerk. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De markt duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Er wordt gezorgd voor muziek. Kinderen kunnen hun spullen vanaf 17.00 uur klaarzetten. Er is ook ditmaal een prijs voor de mooiste kraam. Er mogen geen etenswaren, meubelen en witgoed worden verkocht. Na afloop dienen de spullen te worden opgeruimd.