Coevorden – Niels van der Gulik komt morgen, zondag 12 februari, met enkele muzikanten naar De Fabriek van Theater Hofpoort. De voorstelling begint om 15.00 uur.

Zo’n veertien jaar geleden leerde zanger Niels van der Gulik zijn grote held Ramses Shaffy kennen. De voorstelling begint om 15.00 uur. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en kuierde Niels op zijn beurt regelmatig met Shaffy langs de Amsterdamse grachten. Ruim tien jaar na Shaffy’s dood blikt Niels terug op deze periode in ‘Ik blijf hier!’, van samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij uiteraard, voorzien van zijn wijntje en peuk. Niels zingt bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door de topmuzikanten Coen Molenaar (piano), Peter Wassenaar (contrabas) en Richard Heijerman (drums). De regie is in handen van Eva Bauknecht.

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De kaartprijs is inclusief een (pauze) consumptie m.u.v. speciaal bier. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Natasja Kristel.