Gees – Aan De Kamp in Gees heeft zondagavond 16 juli een dodelijk steekincident plaatsgevonden. Agenten hebben ter plaatse een verdachte aangehouden. Het onderzoek is volop gaande. Getuigen worden gevraagd zich bij de politie te melden.

Even na half twaalf zondagavond kreeg de politie de melding van het steekincident. Hierbij raakte een 40-jarige man zeer ernstig gewond. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar hulpverlening mocht helaas niet meer baten. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Agenten hebben direct een 29-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit dodelijke steekincident. Zowel verdachte als slachtoffer verbleven in een woning aan De Kamp in Gees. Wat er precies is gebeurd en wat de rol is geweest van de aangehouden man wordt onderzocht. De verdachte en eventuele getuigen worden vandaag verder verhoord en op de plaats van het incident wordt nog sporenonderzoek verricht.

Wie informatie heeft of getuige is en de politie nog niet heeft gesproken, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook kunnen tips worden doorgegeven via dit formulier.