Coevorden – Rotaryclub Coevorden verlengt wegens succes de verkoopactie ‘Alles voor het goede doel’. De verkoop op zaterdag 13 en 20 juli is van 10.00 tot 16.00 uur op het adres Printer 22i in Coevorden. De finale verkoop is op zaterdag 27 juli tijdens de Piekiesmarkt. Het goede doel is onder andere de jeugd in de gemeente Coevorden.

Het gaat om de verkoop van ingeruilde meubels van Haverkort Interieurs. De meubels zijn gereinigd met de apparatuur van Schoonex. Er zijn bij meubels van bekende merken zoals Montèl, Stressless, Rolf Benz en Cor. Het mooiste is als mensen zelf de spullen afhalen. Echter, het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding voor het goede doel de spullen thuis te laten bezorgen.

De afgelopen weken zijn er diverse nieuwe ingeruilde en schoongemaakte meubelen en andere producten bijgekomen en niet minder belangrijk: Rotary heeft de prijzen nog eens extra naar beneden aangepast.

Naast de meubels heeft Mooiweer Styling en Decoratie diverse artikelen beschikbaar gesteld, ook zijn er Tjardi-sieraden, brocante, hippe schoenen en boeken.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar: secretaris-rotarycoevorden@outlook.com.

De mannen en vrouwen van Rotaryclub Coevorden zijn immer actief met allerlei acties om goede doelen te steunen, zowel lokaal, regionaal als nationaal en internationaal. De club was in 1998 grondlegger van het Rudie Zwols Fonds, die inmiddels al vele jaren op eigen benen staat. Verder zijn er onder meer de jaarlijkse houthakactie, de herfstmarkt en fruitpersdag. Afgelopen jaar nog zegde Rotaryclub Coevorden een watertappunt op de Markt toe bij de herinrichting van het plein en omgeving.

Op lokaal gebied werden en worden diverse organisaties gesteund, zoals Talentencentrum Coevorden, het Rudie Zwols Fonds, de Voedselbank, Petje Af, kinderkampen, Stichting Duofietsen Gemeente Coevorden, teams Roparun en Speeltuinen Dalen. Daarnaast houdt de club jaarlijks een activiteit voor mensen met een beperking uit de regio.