Coevorden – Het is zaterdag 11 maart weer zover: de dansshow Move-It wordt gehouden. Het is de achtste keer, dat het evenement plaatsvindt. Ditmaal is er nieuwe locatie, namelijk Plaza Sportz op sportpark Klinkenvlier. Maar liefst 74 dansteams van dansscholen en verenigingen uit de regio treden er op gedurende de middag en avond.

Move-it is geen wedstrijd. Het is bedoeld om alle dansers en groepen de kans te bieden op te treden voor publiek met een mooi decor, lampen en muziek. De teams mogen eindelijk hun lang voorbereide optreden laten zien aan ouders, grootouders, broers en zussen, buren en vrienden.

Organisatie

Dansshow Move-It! Is ook ditmaal georganiseerd door Marloes Kamphuis (dansstudio MK Beats, Klijndijk en Zandpol) en Judith Veenstra, Helga Schepers-Veenstra en Romina Caria (dansstudio In2Dance, Coevorden). “ Best spannend om dit te organiseren in deze nieuwe locatie, maar de grote hal leent zich perfect voor dansoptredens”, aldus Helga. “We zijn vreselijk trots en vinden het geweldig om dit voor de achtste keer samen te organiseren. Elke keer is weer groot feest, de sfeer is gemoedelijk en we hebben genieten van elkaars optredens”, voegt Marloes hieraan toe.

Nog enkele kaarten voor avondshow

De middagshow vanaf 14.00 uur is inmiddels compleet uitverkocht. En zijn nog enkele kaarten voor de avondshow vanaf 20.00 uur. Er worden geen kaarten verkocht aan de deur. “Wij als organisatie verheugen ons op een volle zaal met enthousiast publiek” vertelt Judith Veenstra. Kaarten bestellen voor zaterdagavond kan via deze link. Op de Facebookpagina staat het laatste nieuws. Hoe ziet het programma eruit? Klik dan op de link naar de middag of de avond.