Dalen – Popkoor Daler Voices is opgericht in november 2017 en bestaat inmiddels dus ruim vijf jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt op zaterdag 11 februari een lustrumconcert gegeven. Het concert vindt plaats in de Dorpskerk in Dalen en begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Er is een gastoptreden van ZinQ.

Ondanks de coronaperiode hebben de leden van het koor toch een mooi afwisselend repertoire kunnen instuderen. De entree is gratis. Wel is het noodzakelijk om een plaats te reserveren. Dat kan via dalervoices@gmail.com.

De leden van het koor zorgen voor wat lekkers bij de koffie/thee. Dat lekkers wordt die avond verkocht. Daarnaast is er de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage achter te laten.

Het koor bestaat momenteel uit 31 vrouwen, verdeeld over de stemmen sopraan, mezzo en alt. Het koor repeteert elke maandag van 19.00 tot 21.00 uur in de BWB-school in Dalen. Dirigent is Henriëtte de Groot.

Voor meer informatie: www.popkoordalervoices.nl en www.zinq-emmen.nl. Ook is meer te lezen op de Facebookpagina Daler Voices.