Dalen/Westerbork – Muziek maakt alles lichter, zeker in de donkere dagen voor kerst. Om te vieren dat we na twee ‘coronawinters’ weer samen kunnen zijn en samen kunnen zingen, bundelen The Christmas Sisters en popkoor Sounds4You hun krachten met het duoconcert Winterlicht.

Het closeharmony-kwartet en het koor, onder leiding van dirigent Jan Kruimink met begeleiding van pianist Mark Hidding, verrassen met een zeer divers repertoire dat deels bestaat uit kerst- en wintersongs. Closeharmony-kwartet The Christmas Sisters neemt de bezoekers mee van besneeuwde bergtoppen naar donkere nachten met kaarslicht. Van lichtjes in de boom naar verlichting van je hart.

De concerten zijn op zaterdag 10 december vanaf 20.00 uur in de kerk in Dalen (kerk open om 19.30 uur) en op zondag 18 december vanaf 14.00 uur in samenwerking met Stichting Vrienden van de Stefanuskerk in de Stefanuskerk in Westerbork (kerk open om 13.30 uur).

Entreekaarten in de voorverkoop kosten 13,50 euro per stuk en zijn voor Dalen te reserveren via deze link. Voor kaarten voor Westerbork kan reserveren hier. Aan de kassa kost een toegangskaart 15 euro.