Regio – Burgemeester Bert Bouwmeester neemt afscheid op vrijdag 17 september na bijna achttien jaar burgemeester te zijn geweest in de gemeente Coevorden.

De afscheidsbijeenkomst in Herberg de Aelderstroom aan de Kruisstraat in Aalden duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Tussen 16.30 en 17.30 uur is er een officieel gedeelte met een aantal toespraken. Bezoekers kunnen zelf kiezen wanneer zij naar de afscheidsbijeenkomst komen.

Aanmelding en toegangscontrole

Vanwege de coronamaatregelen dienen bezoekers zich aan te melden. Daarnaast wordt gewerkt met toegangscontrole. Alleen met een bewijs van vaccinatie of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud kunt u de bijeenkomst bezoeken. Aanmelden kan tot 6 september via afscheidburgemeester@coevorden.nl.

Cadeau

Als cadeau wil Bouwmeester graag een bijdrage voor IVN Natuureducatie. Zij organiseren met deze bijdrage een project om met jongeren in onze gemeente het veld in te gaan en ze te laten ervaren hoe divers de natuur is. De bijdrage kan overgemaakt op rekeningnummer NL36ABNA0249086697, t.n.v. Vereniging IVN en onder vermelding van ‘jongerenproject Bert Bouwmeester’.

Foto: gemeente Coevorden.