Aalden/Coevorden – Claudia Stinne uit Aalden presenteerde afgelopen najaar haar debuutroman ‘Een leven op wielen’ Grand Café LiBo in Aalden en in de ReadShop Coevorden.

Eind januari kreeg Claudia de recensie van NBD Biblion, de organisatie die de centrale inkoop voor de bibliotheken doet. Claudia Stinne is blij met deze recensie, waarin staat dat de plot goed is opgebouwd en dat de schrijfstijl vlot is. “Het wordt een mooi debuut genoemd”, laat Claudia verheugd weten. Door de recensie is de vraag naar het boek bij bibliotheken en boekhandels toegenomen. “En hoe tof zou het zijn als er een tweede druk komt. Het boek nadert dat moment wel.

De roman van Claudia is in twee categorieën genomineerd voor een Indie Award! Zij vraagt om te stemmen op haar boek om zo de publieksprijs te winnen.

‘Een leven op wielen’ gaat over de 22-jarige Mathijs de Waard, een veelbelovend wielertalent met een profcontract. Nadat zijn focus maandenlang op het wedstrijdseizoen gericht was, komt er in het najaar eindelijk lucht om met zijn vrienden te gaan stappen. De avond loopt totaal anders dan gepland en verandert het leven van de vriendengroep ingrijpend. Toekomstplannen worden wreed verstoord. Iedereen heeft zijn eigen acceptatieproces. Hebben de vrienden genoeg veerkracht om hier doorheen te komen? Meer informatie staat op www.eenlevenopwielen.nl.

Zie ook:

Claudia Stinne: “Ik word helemaal zen van schrijven”