Coevorden – Vol energie heeft het bestuur van Stichting Ganzenmarkt zich gestort op de voorbereidingen voor de Ganzenmarkt op maandag 8 november.

Gezien de omstandigheden en overheidsmaatregelen werd in 2020 Ganzenmarkt afgelast, maar dit jaar gaat het door met de dan geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Er is een programma zoals in voorgaande jaren. De ganzen trekken maandag 8 november door de winkelstraten met de kandidaten voor Miss Ganzenhoedster, Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoeder. Vanaf woensdag 3 november draait de kermis volop en de horeca zal er alles aan doen om er een geslaagd feest van te maken.

Meld je snel aan!

Opgeven voor deelname aan de Miss Ganzenhoedsterverkiezing (voor meiden op het voortgezet onderwijs) en Mini-Miss Ganzenhoedsterverkiezing (basisschoolleeftijd) en de Mini-Mister Ganzenhoederverkiezing (basisschoolleeftijd) kan vanaf nu. Snelle aanmelding is gewenst, want dat kan tot en met zondag 3 oktober. Op de startpagina van de website www.ganzenmarktcoevorden.nl staan de aanmeldingsformulieren.

Misschien word jij wel de opvolger van Miss Ganzenhoedster Natalie Massa, Mini-Miss Ganzenhoedster Norah Wessel of Mini-Mister Ganzenhoeder Shahin Sanli en krijg je de felbegeerde sjerp omgehangen door burgemeester Renze Bergsma. Naast de titel is een mooie geldprijs te verdienen. Het trio vertegenwoordigt Coevorden bij tal van mooie evenementen.

Natalie, Norah en Shahin vervulden hun rol gedurende twee jaar. Voor Norah en Shahin kan het woord ‘mini’ nu wel worden weggelaten. Tijdens hun laatste officiële bezoek aan het afscheid van burgemeester Bert Bouwmeester was te zien, dat zij enorm zijn gegroeid.

Hoofdfoto: Miss en Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoeder in 2019.

Vooral de Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoedster zijn een behoorlijk stuk gegroeid.