Coevorden – De avondwandel4daagse Coevorden zit er weer op. De organisatie Stichting Avond4Daagse Coevorden en vele andere vrijwilligers kunnen tevreden terugkijken op het evenement met ruim duizend deelnemers.

De Schutterij van Koeverden en Miss Ganzenhoedster Lexi Dost, Mini-Miss Ganzenhoedster Sara Kosse en Mini-mister Niek Huisma verleenden medewerking. Traditiegetrouw was Excelsior uit Oosterhesselen weer van de partij om de stoet van muzikale klanken te voorzien.

Het verzamelpunt was ditmaal niet de Markt, maar de Aleida Kramerstraat. Vanaf dat punt ging de stoet via de Aleida Kramersingel, Molenstraat en Friesestraat naar de Markt waar de route werd vervolgd via de loper naar het Kasteel, de George Vancouverbrug, Haven en richting het eindpunt bij Korvesta op De Pampert. De deelnemers werden ruimschoots voorzien van bloemen, lekkernijen en andere cadeautjes.

De deelnemers legden elke avond 5 of 10 km af in en rond Coevorden. Tevoren werden warming-ups verzorgd door Creative Dance Studio, TVC, SVS (Sportvereniging Steenwijksmoer) en Twirlvereniging Dynamix.

Het werd een mooie avond4daagse met betrekkelijk weinig regen. Naast vele kinderen waren er ook veel individuele wandelaars en op enkele dagen deden ook bewoners en hun begeleiders van Het Picardthuis, het Drostenhuis en het Thomashuis mee. Op donderdag ging de route door woonzorgcentrum De Schutse.

Zie ook:

Avond4Daagse van start