Coevorden/regio – Het Winterfestijn van deze week met voorjaarstemperaturen van de buurtsportcoaches Gezond Coevorden is een groot succes geworden. Buurtsportcoach Patrick Ridderbos is een gelukkig mens: “We hebben zeker vijfhonderd deelnemers gehad.”

Er was een mooi programma met onder andere BMX-fietsen, een outdoorgamehal, minigolf en kegelen. Achtereenvolgens werden Aalden, Coevorden, Oosterhesselen, Schoonoord, Geesbrug, Dalerpeel en Dalen. De afsluiting was vrijdagmiddag in het park in Coevorden en ook ditmaal was het druk. De activiteiten werden mede mogelijk gemaakt door Ons Coevorden en de Krajicek Foundation.

Ultimate Games

Aanstaande maandag beginnen de buurtsportcoaches met The Ultimate Games, die twee weken duren. De activiteiten zijn steeds van 15.30 tot 16.45 uur en zijn bestemd voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar. Het programma: maandag 1 maart, basketbalveld park Ballast Coevorden; dinsdag 2 maart, De Woert Beatrixlaan Oosterhesselen; woensdag 3 maart; De Vlinderhof Odoornerweg Noord-Sleen; donderdag 4 maart, BWB-school Molenerf Dalen; vrijdag 5 maart, BSV Binnenvree Thorbeckestraat Coevorden; maandag 8 maart, De Schutse Paardelandsdrift Aalden; dinsdag 9 maart, speeltuin Iepenlaan Geesbrug; woensdag 10 maart, plein Willem-Alexanderschool Oranjestraat Dalerpeel; donderdag 11 maart, De Akker/De Fontein Oldenhoffstraat Sleen; vrijdag 12 maart, Burgemeester S.J. van Royenschool Sportparklaan Schoonoord.

The Rocket Challenge

Samen met de jongerenwerkers van Sedna (Emmen) houden de buurtsportcoaches op zaterdag 6 maart vanaf 14.00 uur The Rocket Challenge Cup. Deze activiteit vindt online plaats en is bestemd voor jongeren van 8 tot en met 23 jaar. De deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Aanmelden kan tot 3 maart via deze link.

Volg de Facebookpagina van de buurtsportcoaches voor de laatste informatie.