Dalen – In oktober is de werkgroep Speeltuinen Dalen het hele dorp rond gegaan om donateurs te werven. Er wordt gewerkt aan speeltuinen op twee locaties, aan de Kolkakkers/Laveringsveen en Stellingmolen/rand parkje.

De donateursactie leverde maar liefst 3000 euro aan jaarlijkse donateurs en 715 euro aan eenmalige bijdragen op. Donateursbriefjes kunnen nog steeds in de brievenbus aan de Kolkakkers 15 worden gedaan. Aanmelden via mail kan ook: speeltuindalen@gmail.com.

Ook voor iedereen die geen donateur wil worden, maar de aanleg van de speeltuinen wel wil steunen hebben we goed nieuws: via deze crowdfundingsite kan een eenmalige bijdrage worden gedaan.

Kerststerren

In samenwerking met Lubberman Bloembinderij verkoopt de werkgroep kerststerren voor de financiering van de speeltuinen. Tot en met 6 december kunnen kerststerren worden besteld via speeltuindalen@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Op zaterdag 12 december worden de kerststerren tussen 10.00 en 16.00 uur thuis bezorgd of kunnen de kerststerren tussen 12.00 en 18.00 uur wordt opgehaald aan de Kolkakkers 15. Een kerstster kost 6 euro, de prijs voor twee kerststerren is 10 euro.

Meer informatie staat op Facebook en Instagram.