Coevorden – In de aanloop naar de culturele activiteiten in het kader van Coevorden Culturele Gemeente van Drenthe 2021-2022 vindt donderdag 7 november een inspiratieavond plaats. Iedereen is van harte welkom mee te denken en ideeën te spuien.

De gemeente Coevorden maakt graag gebruik van de creativiteit van inwoners en partijen in de culturele sector voor de invulling van het culturele programma voor 2021-2022. De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant & Zalencentrum Wielens aan de Dorpsstraat in Noord-Sleen en begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 119.30 uur. Aanmelden voor de avond kan via culturelegemeente@coevorden.nl.

Roelie Lubbers uit Noord-Sleen is de aanjager voor de activiteiten en is uiteraard aanwezig op de inspiratieavond. Roelie was eerder (register-)accountant en nu adviseert en coacht zij bedrijven en ondernemers op het gebied van onder andere strategie, visie, verandertrajecten en  financiën.

Zij nam het voortouw bij de nieuwe opzet van Zuidenveld, dat in 2017 in Sleen werd gehouden. Zuidenveld bestaat volgend jaar een eeuw en Roelie is bezig met een boek over de rijke historie van het evenement.Daarnaast is Roelie muzikant bij Crescendo, draagt zij de Drentse streektaal een warm hart toe, is zij voorzitter van De Gouden Pijl in Emmen en is zij op meer fronten actief.

Foto: wethouder Jeroen Huizing en Roelie Lubbers.

Lees ook:

Roelie Lubbers neemt voortouw in plannen culturele gemeente