Dalen – Het Padelteam van LTC is kampioen geworden in de tweede klasse. De laatste wedstrijd in Groningen werd gewonnen met 6-3 en 6-2.

De vraag voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd in de najaarscompetitie Padel was of het kampioenschap in de tweede klasse zaterdag voor de heren van LTC Dalen nu al binnen was of dat nog een punt benodigd was. De reglementen van de KNLTB waren niet duidelijk, dus werd besloten om met een volledige selectie af te reizen naar Groningen. Rick Bosman haakte voortijdig af wegens ziekte. Het team ging met vijf man sterk naar het ACLO-terrein in Groningen betreden, waar GSPV De Ramenlappers gehuisvest is.

Het was aan Frank Blankenstein en Jos Langeland de taak om het eerste punt binnen te halen. Na een stroeve start, waarin het tot 3-2 gelijk opging, ging het gas erop en werd de wedstrijd gewonnen. Het kampioenschap was nu echt een feit. Nadat Arthur Brand en Wibo Murk de damesdubbel van de tegenstander kansloos had gelaten, was het de beurt aan Michel Fledderus. Hij verbeterde zijn seizoensstatistieken nog even door de laatste twee potjes te winnen met Frank en Jos aan zijn zijde.

Het kampioenschap werd ‘s avonds goed gevierd in restaurant De Baander, waar het afgelopen seizoen met de aanwezige partners nog eens werd besproken! Het bestuur van LTC Dalen zorgde voor een leuke attentie ter ere van het kampioenschap.