Dalen  – De voorbereidingen voor de veertiende editie van de Albert Eisingloop zijn in volle gang. Het hardloopevenement wordt steeds gehouden op de tweede zondag van september, ditmaal dus op 8 september.

Start en finish zijn in hartje Dalen. De parcoursen gaan door en rond het centrum van Dalen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: 13.00 uur, Bambino-run (500 meter) jeugd t/m 5 jaar; 13.15 uur, 1 km, jeugd 6 en 7 jaar; 13.30 uur, 1 km, jeugd 8 en 9 jaar; 13.45 uur, G-loop, 1 km; 14.00 uur, 2 km, jeugd 10 t/m 12 jaar; 14.00 uur; 14.20 uur, prijsuitreiking jeugd en G-loop; 14.50 uur, 5 en 10 km voor dames, heren en teams (recreanten en wedstrijdlopers); 16.00 uur, prijsuitreiking.

Deelname kost voor jeugd tot en met 12 jaar 1 euro p.p. (2 euro bij inschrijven op de dag zelf). De drie snelste lopers in elke categorie winnen een beker. Voor iedere deelnemer is er een medaille.

Deelnemers aan de 5 en 10 km betalen 6 euro p.p. (8 euro bij inschrijving op de dag zelf). Dit is inclusief gebruik van een chip voor de tijdregistratie. Gebruik eigen chip niet mogelijk. Voor beide afstanden zijn er geldprijzen voor de drie snelste lopers per leeftijdscategorie.

De teamloop van 5 km is voor verenigingen, bedrijven en straten. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. De drie snelste tijden worden meegerekend voor het teamklassement. De kosten per teamlid zijn 6 euro per teamlid (8 euro bij inschrijving op de dag zelf), inclusief gebruik chip. Ook voor deze lopers zijn geldprijzen beschikbaar. Elke deelnemer krijgt een attentie.

Inschrijving

Inschrijven kan online of op de dag van het evenement zelf bij Hervormd Centrum De Weme aan de Hoofdstraat 24.

Op de website staan de inschrijfformulieren voor de categorieën jeugd en volwassenen. Meer informatie staat op de website van de Albert Eisingloop.