Coevorden – Het 27ste Ganzentoernooi van Bowlingvereniging Coevorden staat op de agenda in de week voorafgaand aan de Ganzenmarkt. Het recreantentoernooi wordt gehouden in het Racket- en Bowlingcentrum op sportpark Klinkenvlier.

Er zijn voorrondes op woensdag 6 tot en met zaterdag 9 november van 19.30 tot circa 23.30 uur. De halve en hele finale zijn op zondag 10 november vanaf 12.00 uur. Deelnemers dienen een half uur tevoren aanwezig te zijn. De teams bestaan uit vier personen, van wie er maximaal één lid van de NBF of van een bowlingvereniging mag zijn.

De deelnamekosten, 20 euro per team, kunnen worden voldaan op de bowlingavonden. De twaalf beste teams gaan door naar de halve finale. Daarbij worden de eerdere scores op nul gezet. De zes beste teams, waarbij de scores uit de halve finales wel meetellen, gaan door naar de finale. De hoofdprijs is 100 euro.

Inmiddels hebben zich al vele teams ingeschreven met namen als De Frezers, The Barneys, Pebbels, Bam Jonguh, De Gipsplaten, Anna Bowlen en Met de hakken over de sloot.

Inschrijven kan nog tot 31 oktober. Alle informatie staat op de website van Bowlingvereniging Coevorden. Op de website worden steeds de dagelijkse scores bijgehouden.