Emmen – Erotische webshop EasyToys is alsnog de nieuwe hoofdsponsor van FC Emmen. FC Emmen en de KNVB zijn donderdag in goed overleg gekomen tot een voorlopige oplossing voor het gebruik van EasyToys als shirtsponsor. Deze oplossing betekent dat EasyToys, vooralsnog voor één seizoen, op het shirt van de eerste selectie van FC Emmen zal prijken. De spelers dragen het shirt met de naam van de hoofdsponsor voor de eerste keer op zondag 27 september in de thuiswedstrijd tegen Willem II.

“Enorm trots”

Eric Idema, algemeen directeur van EasyToys en afkomstig uit Emmen, is blij en opgelucht dat de goedkeuring nu een feit is. “We zijn enorm trots dat we alsnog hoofdsponsor van FC Emmen zijn geworden. Een club uit de regio, waarmee wij ons verbonden voelen en die net als wij, op het hoogste niveau spelen. Net als FC Emmen doen wij het graag net even anders door ons verhaal op een eigenzinnige manier te vertellen. Daarin kunnen we elkaar versterken.”

“Samen doorgroeien”

Ronald Lubbers, voorzitter van FC Emmen: “Na het eerste overleg op dinsdag in Zeist zijn de gesprekken woensdag en donderdagochtend voortgezet en die zijn in dusdanig goede harmonie verlopen, dat we een mooi compromis hebben gevonden. De open communicatie heeft tot deze oplossing geleid.”