Coevorden – Clean & Go Point is een nieuw bedrijf in Coevorden, dat de perfecte oplossing voor desinfectie van de handen zorgt. De desinfectie-dispensers werken volkomen contactloos via een sensor en zijn te leveren als standaardzuilen, gepersonaliseerde zuilen, wandmodel en tafelmodel. Inmiddels zijn er al heel wat geleverd aan allerlei bedrijven en organisaties.

De oprichters van het bedrijf zijn Han Jansen, bekend van MediaSign, en zijn zoon Stan. Stan volgt de opleiding voor signspecialist en verricht zijn werkstage bij MediaSign. Han en zijn zoon wilden graag al wat samen doen en nu deed de gelegenheid zich voor.

Vraag is groot

Naar aanleiding van een vraag van een lokale ondernemer werd actie ondernomen en werden de plannen voor de dispensers ontwikkeld.

Het personaliseren van de zuilen en dispensers bleek een schot in de roos. “Er wordt veel overgewerkt om de volgende dag alles te kunnen leveren aan onze klanten. De vraag is groot, zo blijkt”, vertelt Han.

Onlangs werd een nieuwsbrief verstuurd en naar aanleiding daarvan stroomden de bestellingen al binnen.

“Van sportscholen, de gemeente Coevorden, andere overheidsinstellingen, de horeca”, sommen vader en zoon op. Ook zijn de dispensers zeer geschikt voor scholen, huisartsenpraktijken en woningcorporaties.

Er wordt bij de dispensers gebruik gemaakt van Podilon. “Dat is een goedgekeurd desinfectiemiddel en is niet schadelijk voor de huid.

Meer informatie? Kijk op de website en de Facebookpagina. Bellen of mailen kan ook: 085-8085111, info@cleanandgopoint.nl.