Coevorden – Zwem- en waterpolovereniging De Plons houdt de jaarlijkse Zwem4Daagse in zwembad De Swaneburg in de herfstvakantie van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november. Dit jaar is Reinders Assurantiën de hoofdsponsor.

Het wordt wederom een groot zwemfeest met muziek, dans en vrolijkheid. De vierdaagse wordt traditioneel afgesloten met een feestelijke kinderdisco op vrijdagavond. Degenen die niet meedoen aan de vierdaagse kunnen voor 4,50 euro wel naar de disco. Andere activiteiten in die week zijn onder andere een waterstormbaan en een waterpoloclinic.

Op maandag 28 oktober starten ook de kinderspaarweken van RegioBank. Reinders Assurantiën (zelfstandig adviseur van RegioBank) nodigt kinderen en hun ouders van harte uit om langs te komen en deel te nemen. Ter gelegenheid van de Zwem4daagse worden muntjes van 5 eurocent op de bodem van het zwembad gegooid. Kinderen kunnen deze muntjes opduiken en degene die de speciale munten vindt, kan deze inleveren bij de stand van Reinders voor een leuk cadeautje.

Alle informatie over de Zwem4Daagse en de proeflessen staat op www.de-plons.nl.