Dalen – De jaarlijkse uitvoering van toneelvereniging WKHB (dat staat voor Wederkerig Hulpbetoon) vindt plaats op zaterdag 7 maart. Het toneelstuk vindt traditiegetrouw plaats in zaal Cornelis in Dalen.

Ditmaal wordt ‘Dan jodel je niet meer’ ten tonele gevoerd. Het is een klucht in drie bedrijven, geschreven door Otto Schwartz en Georg Lengbach en vertaald in het dialect door Ben ten Velde. Liegen is niet netjes, maar een klucht wordt er alleen maar mooier van. Gerda van Tol heeft gelogen tegen haar oom en tante. Die weten niet, dat Gerda getrouwd is met Theo Schippers. De oom en tante hebben een zoon geadopteerd en die zou eigenlijk met Gerda trouwen. Een vriend van Theo, Henk, schiet te hulp, maar die maakt het alleen maar erger. De huishoudster Mathilde, die heel mooi jodelen kan, scharrelt in het rond. Mathilde krijgt het aan de stok met slager Geert Bakker. Na veel verwikkelingen komt alles toch op z’n pootjes terecht.

Kaarten à 10 euro zijn te koop bij drogisterij Annico in winkelcentrum De Waag in Dalen. Het toneelstuk begint om 19.30 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.