Wigchers genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar

Wigchers genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar

De Stichting Drentse Onderneming van het jaar is positief verrast door de vele aanmeldingen. Inmiddels passend in de traditie van de verkiezing van Drentse Onderneming van het Jaar, maar door de uitzonderlijke coronasituatie in 2020 op zijn minst heel bijzonder te noemen.

Genomineerden

Uit de 153 aanmeldingen zijn inmiddels de tien genomineerden gekozen die gaan strijden om de titel. De jury heeft naast Wigchers de volgende kandidaten geselecteerd: Bork Groep, Stuifzand; Tuinland Assen; Landes High End Machining, Emmen; Watter BV, Assen; Invent Advies, Beilen; Miron Violetglass, Hoogeveen; Confexion, Assen; Olijslager Verf BV, Emmen; Brands Bouw BV, Emmen.

Mooie mix

Voorzitter van de jury Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe): “Wij zijn heel blij met de genomineerde ondernemingen. Het is een mooie mix geworden. Dat maakt het niet makkelijk om een winnaar te kiezen straks, maar doet erg recht aan de economische bedrijvigheid in Drenthe.”

Prachtig palet

Ook Gedeputeerde Henk Brink, tevens erevoorzitter van de Verkiezing van Drentse Onderneming van het Jaar, ziet in de inzendingen een prachtig palet aan ondernemers die Drenthe rijk is: “Het maakt niet uit of het een groot bedrijf is met meerdere vestigingen of een onderneming met een paar medewerkers. Steeds zie je enthousiaste en gedreven ondernemers, die met hun creativiteit de Drentse economie kleur geven. De genomineerden stralen dat ook uit!”

Afhankelijk van de regels die gelden rondom bijeenkomsten en evenementen en de maatschappelijke situatie rondom corona kijkt de stichting naar een passende manier om de finale te organiseren.

Foto: eigen foto Wigchers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws