Dalen – Het was ook vanavond weer dik feest op het Pearl Village Festival en Weijdepop. Alle kaarten waren uitverkocht! Vanaf vier uur vanmiddag zat de sfeer er meteen goed in en de foodarea had over belangstelling niet te klagen.

Waren het gisteren met name jongeren, vandaag waren de leeftijden heel gevarieerd: van jong tot op leeftijd. Zo wilde een opa zijn kleinzoon uit Dalerpeel wel eens in actie zien als artiest in de Toko Loco.

Sunday Funday

Morgen, zondag, is alweer de laatste dag onder het motto Sunday Funday met gratis toegang. Optredens zijn er van 15.00 tot 23.00 uur.

Weijde Stage

Op de Weijde Stage zijn er van 15.00 tot 21.30 uur optredens van achtereenvolgens Eastman Liveband, Old Rocks, Dilana en Jeff en Two Dollar Tuesday.

De Knapschuur

In De Knapschuur (hosted by Ma Syndrome) zijn tussen 15.00 en 23.00 uur op: Xundrop, Moreno, Danilo Wattez, Lars Evers, Davey van der Sluis, dj Evander, Boer Bennie, Joruss & Frank-E (de mannen achter Pearl Village, Jory Bosch en Frank Egberink) en Jans & Pimboo.

Kinderprogramma

De Toko Loco is op zondag omgedoopt in De Dom van Dalen. Daar is van 17.00 tot 18.00 uur een kinderdisco. Naast de muziek is er ook een kinderprogramma met de megabibberspiraal, de rupsband, touwtrekken, stokvangen, stropdasschieten, ranjafietsen, spijkerbroekhangen, de Kop van Jut, een mega-stoelendans, schminken en gratis suikerspinnen en ranja.

Meer informatie staat ook op de website van Pearl Village, de Facebookpagina en Instagram. Het anthem is te beluisteren via Spotify en YouTube.

Zie ook:

Pearl Village Festival/Weijdepop losgebarsten