‘Drenthe beweegt’ houdt woensdag 26 mei van 12.00 tot 14.00 uur een onlinebijeenkomst met als thema ‘Van binnen naar buiten’. ‘Drenthe beweegt’ is een samenwerking tussen de provincie Drenthe en alle twaalf gemeenten. Partners zijn CMO Stamm, GGD Drenthe, SportDrenthe, IVN, Drenthe College, Topsport Noord en VNO NCW Noord.

De organisatie zet in op gezond opgroeien, gezond ouder worden, gezonde beleving van vrije tijd en dat iedereen mee kan doen.

Kijken naar toekomst

De coronapandemie beheerst ons leven inmiddels al ruim een jaar. Veel mensen zitten teveel binnen, bewegen (te) weinig en het sociale (sport)leven ligt bijna stil. “We snakken naar het moment dat we ‘van binnen naar buiten’ kunnen en dat er einde komt aan de maatregelen. Daarom houden wij een webinar waarbij we stilstaan bij de gevolgen van de coronacrisis en vooruitkijken naar de toekomst”, laat ‘Drenthe beweegt’ weten.

Erik Scherder

Erik Scherder spreekt ruim een uur over het belang van sport en bewegen voor je brein. Hij beantwoordt bovendien vragen die door de deelnemers zijn gesteld. De vragen kunnen worden vermeld in het aanmeldingsformulier.

Uitgebreide informatie is hier te vinden.

Aanmelden voor het webinar kan via deze link.