Dalen – VV Dalen heeft een eigen sneaker! Michel Fledderus overhandigde vandaag het eerste paar aan Marijn Verdoold. Zijn vriendin won de sneakers eerder dit jaar en schonk deze aan Marijn, speler van Dalen 1.

Het gaat om sneakers van goede kwaliteit. Ze zijn in samenwerking met Club-Sneaker gemaakt van stevig leer met een rubberen zool en worden geproduceerd in één van de beste sneakerfabrieken in Portugal. Club-sneaker is onderdeel van VanPalmen, het schoenenmerk van Jory Bosch en Tijmen Venhorst uit Dalen. Op de tong van de schoen staat het logo. De veel gebruikte hashtag op sociale media, #mooisteclubvandrenthe, is aan de binnenkant van de sneaker op de inlegzool gedrukt.

Het doel van dit concept is om leden van clubs en verenigingen iets moois en unieks te bieden en om leden de mogelijkheid te bieden zich in de stijl van de vereniging te kleden.

De VV Dalen-sneakers zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks en direct leverbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 37 tot en met 47 en zijn geschikt voor dames en heren. Ze kunnen worden besteld via de website van VanPalmen. Wie de sneakers eerst wil passen of vragen heeft, kan mailen naar sneakers@vvdalen.nl.