Coevorden – De tweede editie van de talkshow Hofpoort&Co is inmiddels uitgezonden door streekomroep ZO!34, die ook de opnamen van de talkshows maakt.

De tweede show werd opgenomen in de tuin van het Thomashuis in Coevorden. De talkshow is een initiatief van Theater Hofpoort en de Coevorden Co-Helpers.

De show, gepresenteerd door Saskia Kluwen, vindt iedere keer op een andere locatie in de gemeente Coevorden plaats. Ditmaal vertelden Michiel Snippe en Mathanja Schoonewille van Thomashuis Coevorden over het bieden van zorg in coronatijd. Ook te gast waren Henny Cremer van wijksteunpunt Aleida Kramer, Thomas Hendriksen van Hans Hordijk van Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld (die voor volgend jaar de Matthäus Passion in Sleen op het programma heeft staan) en Anja Jacobs en Jennie Meijerink over de Coevorder Avondvierdaagse.

Ook waren er weer vlogs: de knutselrubriek van Jet Wessel, de boekentips van Harm Jan Veenstra van de ReadShop Coevorden, de tips van Sanne Hulsegge vanuit haar moestuin en wetenswaardigheden vanuit Stedelijk Museum Coevorden door Melissa Luisman. Bovendien er er aandacht voor Coevorden Co-Helpers.

De eerste talkshow gemist? Die is via deze link te bekijken.