Coevorden/regio – Nog steeds komen kavels binnen voor de onlineveiling ten behoeve van de horecabedrijven in de gehele gemeente Coevorden. De veiling wordt gehouden op woensdag 23 december, veilingmeester is Raimond Rolleman.

De kavels zijn afkomstig van de horecabedrijven, maar ook vele andere bedrijven en organisaties stellen kavels beschikbaar.

Daarnaast heeft initiatiefnemer Albert Lubbelinkhof een crowdfundingactie opgezet. Momenteel staat de teller dankzij vele donateurs op 3725 euro. Het streefbedrag van de totale actie is 25.000 euro.

De totale opbrengst van de actie wordt verdeeld onder de deelnemende horecabedrijven in de gemeente Coevorden.

Doneren

Als voormalig café-eigenaar in Coevorden gaat de situatie van de horeca Albert aan het hart. Doneren kan via DEZE LINK. Je kunt je naam en adres opgeven, maar anoniem doneren mag ook.

Veiling

De veiling op woensdag 23 december begint om 20.20 uur. Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina Coevorden Horeca. Er zijn kavels als een gesigneerd voetbal van FC Emmen, borrelplanken, arrangementen van de deelnemende horeca, kleding, cosmetische behandelingen en producten.

Voor nadere informatie: Albert Lubbelinkhof, 06-53277085 of Raimond Rolleman, 06-39670603. Doneren en het aanbieden van kavels kan tot zondag 20 december via coevordenhoreca@gmail.com.

Lees ook:

Donaties en kavels voor horeca in gemeente komen gestaag binnen