Emmen – FC Emmen heeft met vandaglas een nieuwe hoofdsponsor voor komend seizoen binnengehaald. De glasexpert met vestigingen in Emmen, Arnhem, Amsterdam, Almelo en Swalmen volgt daarmee EasyToys op.

Vorige zomer werd vandaglas al hoofdsponsor van de jeugdopleiding van de Drentse club, ook komend seizoen blijft de glasexpert die rol vervullen. Micha van Overbeeke, algemeen directeur van vandaglas: “We werden hoofdsponsor van de FC Emmen-jeugd omdat we geloven in de kracht van jong talent. De samenwerking met de club bevalt ons zo goed, dat we nu graag meer willen doen. We willen samen inzetten op succes en groei, met Emmen als belangrijk middelpunt.”

Rinse Bleeker, algemeen directeur van FC Emmen: “We hebben met vandaglas een schitterende partner voor komend seizoen. Bovendien hebben we met elkaar duidelijk de intentie uitgesproken om het partnerschap na het seizoen door te zetten.”

Guus de Vries, commercieel manager van FC Emmen: “We zijn trots dat we met vandaglas een mooie nieuwe hoofdsponsor gevonden hebben. Het is een schitterend bedrijf uit onze eigen plaats, maar één die wereldwijd actief is. Zo ziet het er commercieel gezien voor komend seizoen weer goed uit voor onze club.”

vandaglas is een onafhankelijk transformatie- en distributiebedrijf van bouwglas. Het gamma strekt zich uit van hoogwaardig multifunctioneel isolatieglas voor een woning tot maatwerk voor gevelbeglazing voor iconische gebouwen. De productreeks wordt compleet met onder andere glazen overkappingen, balustrades, deuren (led)spiegels en scheidingswanden. De vandaglas Groep heeft vijftien transformatie- en verkoopvestigingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland en telt ongeveer negenhonderd medewerkers. Naast de thuismarkten bedient vandaglas ook de wereldwijde markt van architectonisch uitdagende gevelprojecten. De klanten variëren van architecten en gevelbouwers tot aannemers, glaszetters en kozijnfabrikanten.