Truckersdag is groot succes (met foto’s en filmpjes)

Truckersdag is groot succes (met foto’s en filmpjes)

Coevorden  – De Truckersdag van de Kasteeltruckers in Coevorden van vandaag is een groot succes geworden. Ditmaal werd het evenement gehouden op het terrein van Graaco aan De Mars 2. Er waren veel bezoekers

Aankomende week is het een jaar geleden, dat Bertus Brands overleed. Hij was jarenlang het boegbeeld van De Kasteeltruckers. Kleinzoon Jelle besloot de organisatie op zich te nemen voor deze keer.

Tussen acht uur en half tien kwamen truckers met hun gasten aan op het terrein na een rondrit door de regio. In totaal stonden er meer dan honderd trucks. Meteen al was het druk. Jelle Brands en wethouder Joop Slomp openden het evenement onder grote belangstelling. Het werd een mooie, zonnige dag.

Niet alleen waren vele mooie trucks te zien. Er was een verkeers- en veiligheidsplein ingericht en de brandweer van Coevorden gaf demonstraties. Er waren vrachtwagendealers zijn present en bezoekers konden truckinterieurs bekijken. Bovendien werd de mooiste truck gekozen. Voor kinderen waren er allerlei activiteiten op het speelplein met onder andere schatgraven en schminken. Havenvereniging Coevorden zorgde voor een pendeldienst tussen de Haven in het centrum en het evenemententerrein. Op de terrassen op het evenemententerrein was het ook heel druk.

Ook Miss Ganzenhoedster Jill Zwaneveld, Mini-Miss Ganzenhoedster Bo Woltersom en Mini-Mister Ganzenhoeder Tiano van Abeelen waren present. Jill en Tiano gingen nog met de hoogwerker van de brandweer tot een hoogte van zo’n dertig meter, vergezeld door Herman Woltersom. Bo bekeek het liever met vaste grond onder de voeten.

Foto’s en filmpjes: Esselien de Groot

Meer foto’s volgen nog! De komende dagen komen ongetwijfeld nog veel meer foto’s te staan op de Facebookpagina van de Kasteeltruckers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

februari 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws