Coevorden – Na het grote succes van ‘Trappen & Grappen’ van afgelopen zondag houdt Theater Hofpoort op zondag 2 augustus een kindereditie onder de noemer ‘Trapjes & Grapjes’. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen. De deelnemers fietsen naar drie locaties in Steenwijksmoer en omgeving.

Het verzamelpunt is om 12.30 uur bij de kerk in Steenwijksmoer. Zij krijgen hun deelnamebewijs in de vorm van een vrolijke Hawaïslinger. De eerste stop is om 13.30 uur in de tuin van de familie Croezen-Meijerink aan de Veldweg. Hier maken de deelnemers een fleurige fietsvlag met José Vingerling en Gerard de Bruyne van ‘De wereld van papier’.

Vervolgens tovert Hakim (bekend van Sesamstraat) de leukste verhalen uit zijn koffertje bij dorpshuis De Schalm aan de Hoofdweg 47 (circa 14.45 uur). Tenslotte mag iedereen vanaf ongeveer 16.00 uur meezingen, springen en dansen in de tuin van de familie Soppe aan de Vossebelt 10 in Dalen met Apennoten (bekend van Z@ppelin).

Deelnamekosten zijn 10 euro per volwassene/kind, inclusief een ijsje bij De Schalm. Kaarten zijn te te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop Coevorden.

Theater Hofpoort vraagt iedereen om zelf een kleed of kussentjes mee te nemen om op de locaties te gebruiken. In beide tuinen zorgen we voor limonade en eigen consumpties zijn daar ook toegestaan, met uitzondering van dorpshuis De Schalm.

Het is in verband met de RIVM richtlijnen verplicht om uw contactgegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres) in te vullen. De gegevens van overige gezinsleden of deelnemers in uw groep, worden bij het startpunt door de vrijwilligers van Theater Hofpoort genoteerd.

Zondag 16 augustus

Er is daarnaast nog een ‘Trappen & Grappen’ op zondag 16 augustus. Die voert de deelnemers naar Miss Tuinboon in Gees, Beelden in Gees, de tuin van De Blije Bloem in Oosterhesselen en De Hesselerhof in Oosterhesselen. De namen van de stand-upcomedians en cabaretiers worden nog bekendgemaakt. Het programma bestaat uit een fietstocht, afgewisseld met optredens. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen, dus het is ook een leuk gezinsuitje. Deelname kost 24,95 euro, inclusief twee consumpties. Er volgt nog nadere informatie over het startpunt, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Foto’s: Theater Hofpoort. Poster: Herman Roozen.

Lees ook:

Deelnemers enthousiast over ‘Trappen & Grappen’ (met foto’s en filmpjes)