Topsfeer in Daoler Tuun

Topsfeer in Daoler Tuun

Dalen – Wat was het vanmiddag weer sfeervol in de Daoler Tuun. Daar had Theater Hofpoort gezorgd voor optredens van twee bands: Pick’n’Shovel en Brúúnsma onder het motto ‘Nazommern in de Daoler Tuun’. Deze locatie leent zich bij uitstek voor concerten.

Het theatertuinfeest en het bier- en smokersfestival op de Weeshuisweide in Coevorden konden niet doorgaan vanwege corona. Een onderdeel ervan, de optredens van deze bands, werd daarom verplaatst naar Dalen. Er mochten maximaal honderd kaarten worden verkocht en dat aantal was inderdaad nagenoeg gehaald.

Gezellig sfeertje

Er staan bankjes in de tuin, maar bezoekers konden zelf ook zorgen voor een zitplaats in de vorm van een stoel, kleed of kussens. Bovendien konden zij hun consumpties meenemen. Zo genoot iedereen van zijn of haar lievelingsdrankje, van fris tot bier en cocktails.

In de diverse groepjes bezoekers circuleerden bakjes met chips, kaas, harde worst en andere lekkernijen. De een had zijn aandacht geheel gevestigd op de muziek, een ander genoot daarnaast van een gezellige babbel en de muziek. Ook werd af en toe een blik geworpen op de verrichtingen van Max Verstappen. Zo werd het een feestje in een gezellig en ontspannen sfeertje.

Bovendien was het leuk, dat er bezoekers waren van verschillend pluimage: vriendengroepen, families met kinderen en honden en enthousiaste senioren.

Pick’n’Shovel trad als eerste op. Het gaat hier om een roots-/bluegrassband uit Assen, bestaande uit Tjitte Knol, Fons Hof, Harold Schenk, Rob Ahlers en Servaas Bollen. Nu was het een zonovergoten dag, maar anders zou je kunnen zeggen dat ze de sterren van de hemel speelden. Het tweede deel was in handen van Brúúnsma uit Aalden en omgeving. Vader Theo Bruinsma, zijn zonen Douwe en Thomas en Chris Vrijbloedt en Harjan Snijders speelden nummers, die je zou kunnen rangschikken onder blues en americana. Ook lieten zij Drents werk horen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

mei 2024
juni 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Logo Theater Hofpoort