Coevorden – Claudia Stinne uit Aalden presenteert aanstaande zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur haar debuutroman ‘Een leven op wielen’ in ReadShop Coevorden aan de Friesestraat 26.

In diverse media is reeds aandacht besteed aan haar bijzondere boek. Claudia deed veel onderzoek voor haar boek. Zij was jarenlang operatieassistent en praktijkopleider. In 2020 startte zij haar eigen bedrijf Gezonde Spanning Coaching als gedragscoach en leefstijlcoach.

Op de website www.eenlevenopwielen.nl staat de korte inhoud van het boek. ‘Een leven op wielen’ gaat over de 22-jarige Mathijs de Waard, een veelbelovend wielertalent met een profcontract. Nadat zijn focus maandenlang op het wedstrijdseizoen gericht was, komt er in het najaar eindelijk lucht om met zijn vrienden te gaan stappen. De avond loopt totaal anders dan gepland en verandert het leven van de vriendengroep ingrijpend. Toekomstplannen worden wreed verstoord. Iedereen heeft zijn eigen acceptatieproces. Hebben de vrienden genoeg veerkracht om hier doorheen te komen?

Op de bovengenoemde website staat meer informatie over de auteur, het boek en ook zijn recensies te lezen.

Winactie

Claudia Stinne houdt een unieke winactie aan de hand van allerlei teasers. De actie duurt tot 31 december, de winnaar wordt begin januari bekendgemaakt. Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Bijzonder

Claudia is jaren bezig geweest met haar boek. Zij plaatste een oproep op internet om contact te krijgen met ervaringsdeskundigen. Zo maakte zij kennis met Salvador Rooijmans, die zelf een leven op wielen heeft. Zij wonen nu al diverse jaren samen.