Foto: Hofpoort zoekt een opvolger voor dit busje

Coevorden – De plannen waren groots en werden omarmd door sponsors en de gemeente Coevorden, maar corona gooide zoals bij velen roet in het eten.

Theater Hofpoort wilde haar tienjarig bestaan dit seizoen vieren met een theatertournee door de hele gemeente en het doel was het theater naar tien dorpen in samenwerking met de lokale horeca brengen in combinatie met ‘Heel Coevorden bakt’, want bij feest hoort taart.

Met dank aan Tuindeco die een markant busje ter beschikking stelde, Mediasign die het voorzag van mooie belettering en hulp van COOP Martijn Seiger was Hofpoort er helemaal klaar voor.
Het was dé blikvanger tijdens de serie ‘Trappen & Grappen’ en de kerst- en Valentijnsritten.

Het busje is echter onverwacht verkocht door de eigenaar nog voordat sprake was van de realisatie van de oorspronkelijke plannen. Maar zoals met alles het afgelopen roerige jaar gaat Hofpoort niet bij de pakken neerzitten en bekijkt de mogelijkheden om komend seizoen toch op pad te gaan.

Daarom wordt gezocht naar een bijzonder, grappig en opvallend voertuig (het liefst weer een busje) dat in bruikleen gegeven wordt door de eigenaar tot en met in ieder geval mei 2022. De tegenprestatie gaat in goed overleg en ook over eventuele aanschaf valt te praten. Wie heeft of weet iets? Laat het weten via info@theaterhofpoort.nl