Coevorden – Na twee jaar was er afgelopen zaterdag eindelijk weer eens een danswedstrijd. Tien teams van Dansstudio In2Dance uit Coevorden deden mee aan een voorronde van het Noord-Nederlands Kampioenschap Streetdance in Leek.

Door corona waren niet alle teams compleet, maar ondanks dat leverden de dansers een topprestatie en genoten zij enorm van de wedstrijd. Het was geweldig om voor een jury te dansen, de sfeer te proeven en de spanning te voelen.

In2Dance deed mee met zes streetdanceteams en vier show-/jazzteams. Het nieuwe team ‘New Crew’ kwam uit in de categorie hiphop beginners 9 t/m 10 jaar en eindigde op een mooie vierde plaats. Team 2thelimit behaalde een tweede plek in de categorie hiphop 9 t/m 10 jaar selectie. In de categorie hiphop 11 t/m 12 jaar selectie werd 2tough2beat derde. D-verse danste in de categorie hiphop 16 t/m 18 selectie en bereikte een zesde plaats. UDF en No Name kwamen samen uit in de 19+ categorie Demo en dit was een ware strijd. Het uithoudingsvermogen van de negen dansers werd flink op de proef gesteld. No Name werd derde en UDF eindigde als tweede.

Show 1, Show 3 en het Jazzteam van In2Dance behaalden een mooie en verdiende eerste plaats in hun categorie, Show 1 kreeg zelfs promotie. Show 2 met het thema ‘Jumanji’ eindigde op de derde plaats.

Dansstudio In2Ddance kijkt met trots terug op deze wedstrijd. De volgende wedstrijd is op 6 maart. De streetdanceteams doen dan mee aan het Dance Event in Assen.