Zweeloo – Dit jaar start Sweelpop (de 41ste editie!) op vrijdag 25 augustus met ‘Sweelpop On Stage’. Met dit initiatief wil Sweelpop muzikale talenten een podium bieden. In groten getale kwamen de aanmeldingen binnen, waaruit een selectie is gemaakt. Lisa Ploeger, Kaj Mulder, Angry Chair en Marieke Schenk staan die avond op het podium.

Line-up

Inmiddels is de complete line-up bekend. De timetable staat onderaan dit bericht.

Flemming komt 25 augustus naar Zweeloo. Met zijn debuutsingle Amsterdam behaalde hij groot succes. Momenteel staan zijn hits Automatisch en Paracetamollen al geruime tijd hoog in de Top40.

Ook Tim Akkerman & The Ivy League zijn er. Tim Akkerman deed mee aan De Beste Zangers 2019 en gaf al vele liveshows. Akkerman werd tevens bekend als leadzanger en gitarist van band Di-rect.

De partyband Royal Beat brengt muziek van hardstyle tot hardrock via ABBA, langs J Balvin tot Snollebollekes.

Daarnaast is Jack Jarryd van de partij met muziek van energieke rock ‘n roll tot gevoelige pianoballads en hippe popmuziek. Jack Jarryd is onder meer bekend van de single Hot Stuff.

Sweelpop wordt afgesloten met een energieke dj-act van Barry Fest! Barry Fest is bekend van onder andere de hits Vamos a la Playa en Ferry de Roze Flamingo. Hij draait regelmatig op festivals.

Het laatste nieuws staat steeds op www.sweelpop.nl, Facebook en Instagram. Kaarten zijn te bestellen via deze link. Het festival duurt van 17.00 tot 01.00 uur.

Foto: persfoto’s.