Coevorden – Stedelijk Museum Coevorden gaat morgen, donderdag 19 november, weer open. Het Cultuurhistorisch Paviljoen (ArcheoHotspot) op de Weeshuisweide blijft voorlopig nog gesloten.

Bezoekers wordt aangeraden een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan het museum. Vanaf 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in het museum voor personen vanaf 13 jaar.

Om voor iedereen het bezoek zo veilig een aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt het protocol van de Museumvereniging gevolgd. Zo blijft het voorlopig alleen mogelijk online een kaartje te kopen via deze link. Dit geldt voor iedere bezoeker (ook voor museumkaarthouders en Vrienden van). Via de website van het museum is een tijdsblok te reserveren waarop het museum kan worden bezocht. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen zodat bezoekers veilig gebruik kunnen maken van een kluisje, de garderobe en het toilet.

Daarnaast zijn de museummedewerkers verplicht om bezoekers te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Wie klachten heeft, dient thuis te blijven. Meer informatie staat op de website van het museum. Voor meer informatie kan ook worden gemaild naar info@museumcoevorden.nl.