Coevorden – Nog tot en met zondag 24 september is in Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ te zien. Het gaat om een overzicht van de fotografie in Coevorden van de afgelopen eeuw en geeft een goed beeld van de ontwikkeling van de fotografie en de veranderingen in de stad.

Thema augustus

Tijdens de expositie is er elke maand een ander thema, dat via de website en sociale media van het museum wordt bekendgemaakt. In augustus is het thema ‘Oud versus nieuw in Coevorden’. Iedereen kan foto’s insturen die bij het thema passen via info@museumcoevorden.nl. De mooiste foto’s worden op een tv-scherm in het museum getoond. Er mogen per persoon meer foto’s worden gestuurd. De inzending(en) moet passen bij het thema. Verder worden geen eisen gesteld aan de foto’s. Laat in de mail weten of jouw/uw naam bij de foto mag worden vermeld.

Bij de tentoonstelling hoort een gratis speurtocht voor kinderen. Tijdens de tentoonstelling zijn in de museumwinkel speciale 3D-ansichtkaarten van een aantal iconische plekken in Coevorden te koop.

Stedelijk Museum Coevorden is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Zie ook:

Tentoonstelling geeft goed beeld van fotografie en ontwikkelingen in Coevorden