Speurtocht Gluurpieten feestelijk van start (met filmpje)

Speurtocht Gluurpieten feestelijk van start (met filmpje)

Dalerpeel/Nieuwe Krim – De speurtocht naar Gluurpieten voor de kinderen uit Dalerpeel en Nieuwe Krim ging zaterdagochtend om tien uur feestelijk van start. Vele kinderen en hun ouders kwamen naar het schoolplein, waar de pieten op bezoek kwamen. Dat vonden de kinderen best spannend. Natuurlijk werden volop pepernoten uitgedeeld.

Het was behoorlijk fris, dus gezamenlijk werd eerst een dansje gedaan om op te warmen. Daarna gingen de kinderen op pad door Dalerpeel om de Gluurpieten en Sinterklazen te ontdekken. Meedoen kan tot zondag 6 december 16.00 uur.

De Gluurpieten zitten verstopt achter de ramen, maar zijn vanaf de straat nog te zien. De kinderen kunnen het aantal Gluurpieten op een speciale lijst noteren (te downloaden op de website van Dalerpeel) en zij kunnen de lijst inleveren bij de Dorpswinkel. Inleveren van de lijst kan tot maandag 7 december 16.30 uur. Wie het juiste aantal Gluurpieten heeft gevonden, krijgt een presentje. De namen van de winnaars staan op maandagavond 7 december op de website van Dalerpeel en op de Facebookpagina van Dalerpeel.  De winnaars kunnen hun cadeautje op dinsdag 8 december vanaf 15.00 uur ophalen in de Dorpswinkel.

Sinterklazen

Er zijn bovendien vijf Glurende Sinterklazen. Wie een exemplaar ziet, mag aanbellen bij de woning en krijgt de Glurende Sinterklaas mee. Die geeft recht op een extra cadeautje. Inleveren van deze Sinterklazen kan op maandag 7 december in de Dorpswinkel. Het cadeautje ligt dan dinsdag 8 december tussen 15.00 en 16.00 uur klaar in de Dorpswinkel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *