Coevorden – ‘Ontdek je talent’, dat is het motto van de inloopmiddag van TalentenCentrum Coevorden op zaterdag 18 maart. Belangstellenden zijn welkom van 12.00 tot circa 17.00 uur in MFC Ravelijn Verbindt aan de Linthorst Homanlaan.

Tijdens de open middag zijn er voor jong en ouder korte presentaties en workshops op muzikaal en creatief gebied, zoals schilderen, tekenen, gitaarspelen, slagwerk, knutselen voor kinderen en een theaterworkshop. Ook is er een workshop met tips voor het fotograferen met je mobiele telefoon en kunnen bezoekers kennismaken met allerlei muziekinstrumenten. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen meespelen in ‘Sterk of slim’, een spektakelstuk met muziek, dans en een spannend verhaal. Rotaryclub Uelsen/Coevorden reikt rond 14.00 uur de cheque uit, behorend bij de donatie als aanmoediging en ondersteuning van het werk van het TalentenCentrum.

Vooraf aanmelden voor deze middag wordt aangeraden. Dat kan via contact@talentencentrumcoevorden.nl of je te melden via telefoon: 06-57330169.